RU UA
  • Сир розсольний «Бринза», 30%, 1 л

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки — 24,0 г; жири — 15,6 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту — 236,4 ккал (989 кДж). Термін придатності при температурі зберігання від 0°С до 6°С та відносній вологості повітря 85% не більше 30 діб з дати виготовлення.

    Упаковка — пластикове відро.


  • Сир розсольний «Бринза», 30%, 5 л

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки — 24,0 г; жири — 15,6 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту — 236,4 ккал (989 кДж). Термін придатності при температурі зберігання від 0°С до 6°С та відносній вологості повітря 85% не більше 30 діб з дати виготовлення.

    Упаковка — пластикове відро.


  • Сир твердий «Голландия», 45% (брус)

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки — 25,5 г; жири — 22,0 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 300 ккал (1254 кДж). Термін придатності при температурі зберігання від мінус 4˚С до 0˚С і при відносній вологості повітря 85-90% — 120 діб, або при температурі 0˚С до 6˚С та відносній вологості повітря 80-85% не більше 90 діб .


  • Сир твердий «Російський — плюс», 50% (брус)

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки – 23,0 г; жири – 29,0 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту — 360 ккал (1506 кДж). Строк придатності за температури зберігання від мінус 3°С до 0°С та відносній вологості повітря 85 – 90 % не більше 120 діб, або за температури від 0°С до 6°С та відносній вологості повітря 80 – 85 % не більше 90 діб від дати виготовлення (закінчення дозрівання).


  • Продукт сирний твердий «Радомишльський», 50% (брус)

    Склад: молоко коров'яче, сіль кухонна, кальцій хлористий (Е509), заквашувальному препарат (термофільні і мезофільні мікроорганізми,) молокосворачівающій ферментний препарат, жир рослинний, барвник натуральний (Е160b). Поживна цінність 100 г продукту: жири — 29,0 г; білки — 23,0 г. Калорійність 100 г продукту — 360 кКал (1506 кДж). Термін придатності: при t від мінус 4°С до 0°С і відносній вологості повітря 85-90% не більше 120 діб, або при t від 0°С до 6°С і відносній вологості повітря 80-85% не більше 90 діб від дати виготовлення.


  • Сир твердий «Російський — плюс», 50%

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: білки – 23,0 г; жири – 29,0 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту — 360 ккал (1506 кДж). Строк придатності за температури зберігання від мінус 3°С до 0°С та відносній вологості повітря 85 – 90 % не більше 120 діб, або за температури від 0°С до 6°С та відносній вологості повітря 80 – 85 % не більше 90 діб від дати виготовлення (закінчення дозрівання).


  • Продукт сирний твердий «Радомишльський», 50%

    Склад: молоко коров'яче, сіль кухонна, кальцій хлористий (Е509), заквашувальному препарат (термофільні і мезофільні мікроорганізми,) молокосворачівающій ферментний препарат, жир рослинний, барвник натуральний (Е160b). Поживна цінність 100 г продукту: жири — 29,0 г; білки — 23,0 г. Калорійність 100 г продукту — 360 кКал (1506 кДж). Термін придатності: при t від мінус 4°С до 0°С і відносній вологості повітря 85 -90% не більше 120 діб, або при t від 0°С до 6°С і відносній вологості повітря 80-85% не більше 90 діб від дати виготовлення.



Чому ж сир такийпопулярний? Чому завжди попитом користується така послуга,як продаж сиру оптом? Відповідь проста — в цьому дивовижному продукті високий вміст білка, який є будівельним матеріалом для клітин багатьох тканин людського організму. Особливо білок важливий для м'язів. У сирі міститься від 18 — 25% білка, причому, основна відмінність цього білка від того, що міститься в багатьох інших продуктах, це те, що людський організм засвоює практично весь його обсяг. Тим, кого цікавить оптовий продаж сиру, також важливо знати, що цей продукт містить близько 50% молочних жирів, які також досить легко засвоюються харчовоюсистемою людини.

Купити сир оптом — це, безумовно, вигідна грошова інвестиція для фірми, що працює в області продажу продуктів харчування. Цей молочний продукт завжди був і швидше за все завжди буде затребуваний, і, що цікаво, серед абсолютно різних верств соціуму. Сир популярний,як у пенсіонерів, так і у великих бізнесменів.

Радує те, що багато українських виробників сиру, в тому числі і ДП «Радомілк» виробляють тверді сири за технологіями, якідозволяютьзалишатися в продукті всім корисним речовинам молока, наприклад вітамінів Е, D, А, РР, В1 і В2, а, крім того,пантотенової кислоти. Ті, хто стежить за своїм здоров'ям і харчуванням, знають, що є різні виробники сиру в Україну більш і менш якісногосиру. І, як правило, віддають перевагу тим, хто дотримується традиційних рецептів.

Якщо Ви купуєте сири оптом, то знайте, що ви забезпечите свого кінцевого споживачапродуктом, який може бути використаний для приготування найсмачніше звичних домашніх і оригінальних страв.

Напевно, тим, хто купує сир оптом, важко, спочатку, розібратися в розмаїтті його сортів. Адже існує понад 700 різновидів цього продукту.