RU UA
  • Суміш рослинно-вершкова жирова 70%, 10 кг

    24,9% молочного жиру

    Склад продукту: жири рослинні, молоко знежирене, масло солодко вершкове, цукор білий, ароматизатор Строк придатності: за відносної вологості 80% та температурі від 0ºС до мінус 5ºС включно – 3 місяці; при температури від мінус 6ºС до мінус 11ºС включно – 9 місяців; при температурі мінус 12ºС до мінус 18ºС включно – 12 місяців. Поживна (харчова) цінність: білки — 0,5 г; жири — 70,0 г; енергетична цінність (калорійність) 632 кКал (2633 кДж).


  • Продукт рослинно-вершковий жировий 67%, 10 кг

    Продукт рослинно – вершковий жировий з масовою часткою молочного жиру 9,9% від вмісту загального жиру та масовою часткою загального жиру 67,0%. Склад продукту: жири рослинні, молоко знежирене, масло солодко вершкове, цукор білий, ароматизатор. Строк придатності: за відносної вологості 80% та температурі від 0ºС до мінус 5ºС включно – 2 місяці; при температурі від мінус 6ºС до мінус 11ºС включно – 2 місяці; при температурі мінус 12ºС до мінус 18ºС включно – 3 місяці. Поживна (харчова) цінність: білки — 0,5 г; жири — 67,0 г; енергетична цінність (калорійність) 605 кКал (2529 кДж).


  • Паста рослинно-вершкова жирова 65%, 10 кг

    Паста рослинно – вершкова жирова з масовою часткою молочного жиру 3% від вмісту загального жиру та масовою часткою загального жиру 65,0%. Склад продукту: жири рослинні, молоко знежирене, масло солодковершкове, цукор білий, ароматизатор. Строк придатності: за відносної вологості 80% та температурі від 0ºС до мінус 5ºС включно – 2 місяці; при температурі від мінус 6ºС до мінус 11ºС включно – 2 місяці; при температурі мінус 12ºС до мінус 18ºС включно – 3 місяці. Поживна (харчова) цінність: білки — 0,5 г; жири — 65,0 г; енергетична цінність (калорійність) 587 кКал (2454 кДж).


  • Суміш рослинно-вершкова жирова 82,5% (5 кг \ 10 кг)

    Суміш рослинно-вершкова жирова з масовою часткою загального жиру 82,5%, зокрема молочного жиру 10%, згідно з ТУ У 15.4-25422297-005:2012. Склад: жири рослинні, молоко знежирене,  масло солодковершкове, ароматизатор. Умови зберiгання та термiн придатності до споживання у спеціальних приміщеннях за відносної вологості 80% при температурі від 0° до 5° включно — 3 місяці; від мінус 6°С до мінус 11°С включно — 9 місяців; від мінус 12°С до мінус 18°С включно — 12 місяців. Харчова та енергетична цiннiсть (калорiйнiсть) на 100 г продукту: білки — 0,5 г; жири — 82,5 г; вуглеводи — 0 г; кKал — 745 (кДж — 3114).


  • Паста рослинно-вершкова жирова 72,5% (5 кг \ 10 кг)

    Склад: жири рослинні, молоко знежирене, масло солодковершкове, ароматизатор.  Умови зберiгання та термiн придатності до споживання у спеціальних приміщеннях за відносної вологості 80% при температурі від 0° до 5° включно — 3 місяці; від мінус 6°С до мінус 11°С включно — 9 місяців; від мінус 12°С до мінус 18°С включно — 12 місяців. Харчова та енергетична цiннiсть (калорiйнiсть) на 100 г продукту: білки — 0,5 г; жири — 72,5 г; вуглеводи — 0 г; кKал — 655 (кДж — 2736).


  • Продукт рослинно-вершковий жировий 82,5% (5 кг \ 10 кг)

    Склад: жири рослинні, молоко знежирене, масло солодковершкове, ароматизатор. Умови зберiгання та термiн придатності до споживання у спеціальних приміщеннях за відносної вологості 80% при температурі від 0° до 5° включно — 3 місяці; від мінус 6°С до мінус 11°С включно — 9 місяців; від мінус 12°С до мінус 18°С включно — 12 місяців. Харчова та енергетична цiннiсть (калорiйнiсть) на 100 г продукту: білки — 0,5 г; жири — 82,5 г; вуглеводи — 0 г; кKал — 745 (кДж — 3114).