RU UA
  • Спред сладкосливочный «Радомышльский» 72,5%, 1000 г

    Склад продукту: масло вершкове, вершки натуральні  з коров’ячого молока, замінник молочного жиру, знежирене молоко. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів — 72,5 г; білки – 0,9 г; вуглеводи – 1,4 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту–661 кКал (2763 кДж). Маса нетто: 1000 г (500 г) ± 4,5 г. Строк придатності до споживання при відносній вологості повітря не більше (75±5)%: при t від 0ºС до мінус 5ºС включно – 45 діб; при t від мінус 5ºС до мінус 11ºС включно – 75 діб; при t від мінус 12ºС до мінус 18ºС включно – 90 діб.

    Упаковка — пергамент.


  • Спред солодковершковий «Радомишльський» 72,5%, 500 г

    Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: жирів — 72,5 г; білки — 0,9 г; вуглеводи — 1,4 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту — 661 ккал. Склад: масло вершкове, вершки натуральні з коров'ячого молока, жир рослинний, молоко знежирене.

    Упаковка — пергамент.


  • Спред солодковершковий «Радомишльський» 72,5%, 200 г

    Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жири — 72,5 г; білки — 0,9 г; вуглеводи — 1,4 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту — 661 ккал. Склад: масло вершкове, вершки натуральні з коров'ячого молока, жир рослинний, молоко знежирене.

    Упаковка — еколін.



На жаль, природні рослинні масла і тваринні жири не є фізично повноцінними ідеальними продуктами. Кожен з цих продуктів містить надлишок або навпаки має дефіцит одного або більшої кількості компонентів. Для того, щоб збільшити рівень засвоюваності жирів, а також їх біологічну повноцінність можна створювати змішані жирові композиції, які мають збалансований кислотно-жировий склад. Виробництво спредів — це створення саметакого продукту, який крім усього іншого хороший ще й тим, що легко намазується на хліб.

Змішаний продукт може бути високожирних (до 80% жирності) і низкожирним(40% жирності). Спред масло може мати різне співвідношення тваринного і рослинного жиру.

У молочній промисловості для створення комбінованих продуктів використовується кокосове і пальмове масла. Рослинні жири мають, як правило, стабільні органолептичні показники і фізико-хімічні властивості, містять незначнукількість вільних жирних кислот, мають невисокий показник перекисного числа. Крім того, вони плавляться при оптимальній температурі. Такі їх властивості свідчать про їх протівоокіслітельнустабільність, що надає їм високу здатність до зберігання і у вигляді сировини, і, коли вони додані в кінцевий продукт.

Спред користується найбільшим попитом серед продуктів зі змішаним жировим складом.

Крім традиційно використовуваних для виробництва спредів інгредієнтів, таких як кокосове і пальмове масло, емульгатори та інше,для його виробництва також необхідний пектин. Пектин має властивості, які надають йому властивості унікального структуроутворюваючогота влагозвязуючогоагента.